PISARNE PO MERI

OPEN SPACE UREDITEV - POVEČANJE IZKORISTKA PROSTORA IN IZBOLJŠANJE KOMUNIKACIJE

 

Že od ideje zasnovana kot ‘inteligentna’ oziroma ‘modra’ hiša, ta moderna konstrukcija ob svoji tehnološki sodobnosti izžareva prijetno in pozitivno energijo.


Odprt tloris omogoča izvedbo 'open space' koncepta razmestitve delovnih mest, kjer je potrebno za isto število zaposlenih do 30 % manj prostora.


Sistem steklenih suhomontažnih notranjih sten omogoča hitro postavitev, reorganizacijo prostorov in razvod inštalacij po uporabnikovih zahtevah, ter izredno osvetljenost prostorov.


Vsi prostori so izvedeni na dvignjenih podih, pod katerimi se dovaja svež zrak in vse kabelske napeljave do posebnih talnih enot, kar omogoča maksimalne izkoristke in enostavne spremembe razporeditev delovnih miz v prostoru.


Vsi prostori so izvedeni na dvojnih dvignjenih podih pod katerimi se dovaja svež zrak, kakor tudi vse kabelske napeljave do talnih priključnih mest. Razvod kabelskih napeljav je možen do katerekoli točke v prostoru, kar omogoča velike izkoristke ožičenja in enostavne spremembe pozicij priklopa delovnih mest v primeru reorganizacije ali širitve uporabnikov.


Stropi so spuščeni, "kasetne izvedbe" z vgrajeno razsvetljavo in na večjem delu površine perforirani za odvajanje odpadnega zraka.


Fasada Modre Hiše je po celotni površini zastekljena s Stopsol stekli renomiranega nemškega proizvajalca FLACHGLAS Wernberg, vpetimi v Shuco nosilno pod-konstrukcijo. Zasteklitev zagotavlja izredno osvetljenost pisarniških prostorov z naravno svetlobo in zelo prijetne delovne pogoje.