VARNOST & UDOBJE

Modra hiša se lahko pohvali z non-stop recepcijo, ki uporabnikom zagotavlja dostopnost, varnost in udobje 24 ur na dan vse dni v letu. Prijazni in predani varnostniki poznajo uporabnike in zavzeto skrbijo ne le za varnost, temveč tudi za vljudno dobrodošlico in učinkovito organizacijo prometa in parkirnega reda okoli stavbe.


Sprinkler sistem protipožarne zaščite je po celem svetu znan kot najbolj zanesljiv in učinkovit, v Modri hiši pa je nameščen prav v vseh prostorih in podzemnih garažah.


V hiši imamo tudi pol-avtomatski defibrilator, recepcijska služba pa ima navodila za ukrepanje in seznam izurjenih prostovoljcev in zdravnikov, ki so uslužbenci podjetij katera poslujejo v Modri hiši.


Vsak prostor ima stropne senzorje za mejenje temperature in zaznavanje gibanja, katerih signale prejema centralni nadzorni sistem (CNS) ter tako skladno z lokalnimi nastavitvami uporabnikov uravnava ugodje po pisarnah: ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in prižiganje luči, kar prinaša tudi občutne prihranke pri obratovalnih stroških. Kakovost bivalnega udobja dodatno izboljša tudi visoko učinkovito prečiščevanje zraka, ki se v odvisnosti od izbrane nastavitve lahko v prostoru zamenja do štirikrat na uro in je zaradi filtriranja drobnih delcev in alergenov bistveno boljši od onesnaženega mestnega zraka.