POSLUJTE V USPEŠNEM OKOLJU, OBKROŽENI Z MEDNARODNIMI PODJETJI

Vizija , ki jo negujemo , je resničnost - zadovoljni uporabniki, katerih uspešnost in učinkovitost oplemenitijo kakovostni delovni pogoji in prijetno vzdušje.


Ponosni smo, da v naši poslovni stavbi poslujejo številna uspešna podjetja, ki dajo veliko na kakovost  in udobje, saj se zavedajo vpliva delovnega okolja na uspešnost poslovanja in odnose med zaposlenimi.


Najemniki naših prostorov imajo možnost  brezplačne uporabe  velikega, zračnega in svetlega vhodnega  preddverja , ki je idealno za organizacijo prireditev ali razstave umetniških del.


Prenekatera prijateljstva in uspešne poslovne vezi so stkane v živahnem preddverju, na sončni terasi bara ali ob okusnem kosilu v restavraciji.


V stavbi posluje tudi banka z bankomatom in notariat, kar mnogim uporabnikom poenostavi marsikatero službeno ali zasebno opravilo.


Prijeten mlad kolektiv, sončna terasa in moderen interier odlikujejo LOBI bar, ki poleg široke ponudbe pijač in odlične kave streže tudi tople sendviče in drobno pecivo.
Z odličnimi dnevnimi malicami, kosili in vrhunsko a la carte ponudbo, je restavracija El clasico prepričala že mnogo rednih gostov, saj nudijo pestro ponudbo tako za tradicionalne, kot tudi za radovedne okuse.


Modra hiša je znana zaradi živahnega a vendarle za poslovanje nemotečega vzdušja v katerem dnevno dela okoli 400 ljudi. Obiščejo nas tudi številni obiskovalci, ki tekom dneva pridejo na poslovne sestanke, kosila, v banko, notariat ali na druženje v bar.